Ik ben van opleiding Industrieel Ingenieur elektriciteit/elektronica, heb verschillende functies uitgeoefend waaronder software engineer, requirements engineer, project manager en solutions manager, maar ook klantencontacten en presentaties geven waren mijn ding. Ik had steeds het idee dat ik meer wilde doen dan enkel één job.  

Enkele jaren geleden kreeg ik de opportuniteit om mee te werken met een creatieve groep enthousiastelingen die een platform wilden creëren voor corporate wellbeing om mensen te begeleiden in stressmanagement en persoonlijke ontwikkeling.   Zo werd MyFenix geboren.  Ik kan mij hier uitleven in verschillende rollen op zowel technisch als menselijk vlak. 

Via MyFenix leerde ik de CoreTalents methode kennen.  Wat een ongelofelijke eye-opener voor mij!  Het werd me duidelijk waarom ik zoveel verschillende dingen interessant vind, waarom ik me niet kon vastpinnen op één specifieke job, zelfs waarom ik zoveel jaren geleden naar een burn-out afgleed, en vooral hoe ik dit in de toekomst kan vermijden.

Als erkend KernTalenten analist wil ik graag andere mensen helpen ook deze inzichten te verkrijgen en zo iedereen te leren in een positieve manier te evolueren naar een zo compleet mogelijke versie van zichzelf.

Barbara Loonen